No ohhoh! Jopa ruotsalaissivusto hehkuttaa Suomen ihmeellistä venymistä MM-kisoissa – ”Pystyvät melkein aina järkyttämään joukkueita, jotka ovat paljon parempia”

© Kuva: Leijonat.fi
Perjantaina liigassa JYP - HPK! Lunasta talletusbonus!

Jopa jääkiekkotilastojen kokoamiseen erikoistunut ruotsalainen Eliteprospects-verkkosivusto osoitti torstaina suosiotaan Nuoria Leijonia kohtaan maukkaan 1-0-puolivälierävoiton jälkeen. Suomi kaatoi USA:n ensimmäisessä kuolemanpelissä vaikeahkosta alkulohkosta huolimatta.

Suomen lähtökohdat USA:a vastaan eivät muutoinkaan olleet parhaat mahdolliset. Hallitsevalta maailmanmestarilta puuttuivat esimerkiksi kärkisentteri Rasmus Kupari sekä jo ennen kisoja koneesta pois jäänyt Anton Lundell.

– Meidän on annettava Suomelle tunnustusta siitä, että he pystyvät melkein aina järkyttämään joukkueita, jotka ovat paljon parempia paperilla, sivuston Twitter-tilillä ladattiin näin suomalaisittain varsin maireaan sävyyn.

Sivusto nosti esille tuoreimpia esimerkkejä.

– Viime vuoden MM-kisat ja tämän päivän (torstain) ottelu Yhdysvaltoja vastaan MM-kisoissa ovat viimeisimmät esimerkit tästä.

– Hyvä Suomi, twiitti loppui suomen kielellä.

Voi olla, että sivuston Suomen hehkuttaminen loppuu lyhyeen, mikäli Nuoret Leijonat ja rakas länsinaapurimme kohtaavat sunnuntain MM-finaalissa.

Se on mahdollista, sillä välierät ovat ohjelmassa lauantaina pareittain Ruotsi-Venäjä ja Kanada-Suomi.

LUE NUORTEN MM-KISOJEN PUOLIVÄLIERISTÄ MYÖS:
Kiusankappaleet! Nuoret Leijonat aiheutti mitaliputkessa olleelle USA:lle täydellisen katastrofin – entinen NHL-tähti surkeana: ”Kyseessä on katkera pettymys”

Suoraan kulkusille! Näitkö, miten ruotsalaispelaaja sikaili MM-kisoissa – selitteli nyt tekosiaan: ”Lensin taaksepäin”

Ei hyvää päivää sentään! Nuorten Leijonien tähti selvisi sikailustaan kuin koira veräjästä – nyt Suomi on kuitenkin menettämässä toisenkin tähtensä?

Näkemys: Nuorten Leijonien voitto ei ollutkaan sensaatio – nämä kaksi seikkaa puolsivat kuolemanpelin voittoa jo aikoja sitten


500% talletusbonus – 10€ talletuksella 60€ pelirahaa!

  1. Avaa pelitili Nordicbetille alapuolen napista.
  2. Talleta vähintään 10 euroa.
  3. Saat pelitillesi heti 60€ pelirahaa vedonlyöntiin (maksimibonus 50€)

Perjantaina liigassa JYP - HPK! Lunasta talletusbonus!