Ruotsin ja Tsekin välillä torstaina pelatussa alle 20-vuotiaiden MM-kisojen puolivälierässä nähtiin yksi eräs todella kyseenalainen tempaus. Pelin murskaavasti 5-0 voittaneen Ruotsin Jonatan Berggren potkaisi maalineduskahakassa Tsekin Jan Siriä arkaan paikkaan, juuri sinne.

Voit katsoa tapauksesta pari videota parista eri kuvakulmasta. Potkun kohde oli siis Sir eikä Tapparan Martin Hugo Has, vaikka oheisessa twiisissä niin lukeekin.

– Se oli epäonnekas, ei tietoinen tempaus, pelaaja selitti ruotsalaiselle valtamedia Aftonbladetille.

– Seisoin maalin edessä, vedin heidän pelaajansa pois ja suojelin veskariamme. Lensin taaksepäin ja menetin tasapainoni.

Alla on toinen kuvakulma.

Voi olla, että Berggren saa kakkua kohelluksestaan. Hänen jäisi täten jäädä sivuun MM-välierästä Venäjää vastaan.

– Se olisi uskomattoman tylsää, mutta se ei ole asia, jota ajattelen nyt. Yritän vain miettiä pelaamista Venäjä-ottelussa, tähti kuittasi.

Turnauksesta voitosta voittoon edenneen Ruotsin kakkosketjun oikea laituri Berggren jäi Tsekkiä vastaan pisteittä. Skellefteå-peluri on tehnyt MM-jäillä kokonaisuudessaan tehot 1+4=5.

LUE MYÖS:
Ei hyvää päivää sentään! Nuorten Leijonien tähti selvisi sikailustaan kuin koira veräjästä – nyt Suomi on kuitenkin menettämässä toisenkin tähtensä?