Ei hyvää päivää sentään! Nuorten Leijonien tähti selvisi sikailustaan kuin koira veräjästä – nyt Suomi on kuitenkin menettämässä toisenkin tähtensä?

© Kuva: Leijonat.fi

Pohjoisamerikkalaisen jättimedia TSN:n arvostetun toimittaja Bob McKenzien mukaan nuorten MM-kisoissa USA:n ja Suomen välillä pelatun puolivälieräottelun pari tapausta on mennyt jatkotutkintaan.

Toimittaja kertoi sosiaalisen median syövereissä, että toinen näistä on Kristian Tanuksen töötti. Jukurien hyökkääjä kolasi heti pelin alussa Yhdysvaltain Jack Drurya päähän rajusti. 1-0-voittomaalin maagisella tavalla syöttänyt pelaaja selvisi tilanteesta jäähyttä.

Oheisesta tilanteesta olisi kuulunut tulla ulosajo, vaikka taklausta katsoisi viisien päällekkäin olevien sinivalkoisten kakkuloiden läpi.

Tanuksen menettäminen olisi Nuorille Leijonille hirvittävä paikka. Pelaaja on Suomen tehokkain saldolla 2+6=8 ja koko turnauksen pistepörssissä hän keikkuu upeasti viidennellä sijalla.

Koska Suomi menetti jo tapaninpäivänä kärkisentteri Rasmus Kuparin, on joukkue vetänyt turnauksen läpi vain 11 hyökkääjällä. Tämänkin takia Tanuksen putoaminen Kanada-välierästä olisi raskas paukku.

LUE MYÖS:
The Athletic: tältä näyttäisi Leijonien unelmakokoonpano vuonna 2020

LUE MYÖS:
Näkemys: Nuorten Leijonien voitto ei ollutkaan sensaatio – nämä kaksi seikkaa puolsivat kuolemanpelin voittoa jo aikoja sitten


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.