PRAHA. Mikael Granlund saattaa olla sivussa MM-puolivälieristä.

Suomi pelasi tuloksellisesti merkityksetöntä ottelua Sveitsiä vastaan, peli oli jo ratkennut ja aikaa kellossa pari minuuttia. Nahinatilanteessa Granlund iski vastustajaa poikittaisella mailalla kaulaan ja lähti ulosajon myötä suoraan suihkuun.

Näin päävalmentaja Jukka Jalonen kommentoi tilannetta.

– Jos vitosen saan, niin ei ole järkevästi toimittu. Eikö se ole ihan itsestäänselvää, Jalonen sanoi hallin käytävillä toimittajille.

Jaloselta kysyttiin, kuinka pettynyt hän oli tuollaiseen temppuun.

– Ei siinä minun pettymykseni tai mikään mitään vaikuta. Tuli tehtyä tuollainen temppu, ja katsotaan mitä siitä seuraa.

Jaloselta kysyttiin pariinkin kertaan arviota siitä, tuleeko tapauksesta pelikieltoa. Ruotsalaistoimittajalle Jalonen sanoi, että Rasmus Dahlin on näissä kisoissa syyllistynyt taklaukseen, josta olisi pitänyt tulla pelikieltoa, mutta ei tullut. Sen enempää Jalonen ei halunnut asiaa kommentoida.

Jaakko Perttilä
X: @JaakkoPerttila

LUE MYÖS