Urheiluselostaja Tapio Suominen on kertonut oman mielipiteensä jääkiekon MM-kisoista.

Suominen kirjoitti maanantaina viestipalvelu X:ssä, ettei hän ole MM-kisojen fani. Hänen mielestään turnaus järjestetään aivan liian usein.

– …hmm, mm-jääkiekko. Turhat kisat, erityisesti vuosittain. Tanskassa 5000 pelaajaa, Norja lopetti tilapäisesti maajoukkuetoiminnan, koska talous. Meillä Suomessa ihastutaan vuosittain mm-lätkään. Kertoo paljon meidän urheilusivistyksestä, jota ei ole… Suominen kirjoitti.

Myöhemmin tunnettu selostaja veti sanojaan hieman takaisin saatuaan kirjoituksestaan paljon palautetta.

– …hmm. Otan pahat sanani takaisin. Palautteen perusteella oivalsin, että jokainen meistä määrittää eri urheilulajien/tapahtumien merkityksen itselleen itse. Urheilun Setä ei voi tehdä sitä toisten puolesta. Pahoittelut vielä! Seuraavaksi kohti EM-futista… Suominen jatkoi.

LUE MYÖS