Tshekki vei kotikisoissaan maailmanmestaruuden kaatamalla Sveitsin finaalissa numeroin 2-0. Finaalin voittomaalin tehtaili Boston Bruinsin supertähti David Pastrnak.

Pastrnak jakoi Instagram-tililleen kuvan itsestään mestaruushumun keskeltä pukukopista, jossa hän istui toisessa kädessään mestaruuspokaali ja toisessa kädessään olut. Kuvan yhteyteen hän oli kirjoittanut osuvan piikittelyn.

– Ehkä Four Nation kutsuu nyt?

Pastrnak viittaa tällä NHL:n järjestämään 4 Nations Face Off -turnaukseen, jossa pelaavat ensi helmikuussa Suomi, Ruotsi, Kanada ja Yhdysvallat. Maat pelaavat turnauksen NHL-pelaajista kasatuilla joukkueilla.

Kyseisestä nelikosta Ruotsi voitti MM-pronssia, Kanada jäi neljänneksi ja Suomi sekä Yhdysvallat putosivat puolivälierävaiheessa. Maailmanmestari Tshekki ja hopeamitalisti Sveitsi eivät sen sijaan ole mukana tulevassa huipputurnauksessa.

LUE MYÖS