Pitkään Venäjän alle 20-vuotiaiden maajoukkuetta luotsannut Valeri Bragin on maan miesten maajoukkueen uusi päävalmentaja, maan kiekkoliitto tiedotti perjantaiaamusta kotisivuillaan. Tämä tarkoittaa samalla sitä, että myös KHL:n jättiseura SKA Pietarin johdossa tapahtuu muutoksia.

Kun Bragin saa Venäjän maajoukkueen lisäksi KHL-jätin vastuuvalmentajan tehtävän itselleen, joutuu suomalainen maalivahtivalmentaja Marko Torenius (arkistokuvassa) etsimään itselleen uuden työnantajan. Koko valmennusjohtonsa uusiksi pistänyt SKA kiitti suomalaista Twitter-tilin päivityksessään.

SKA Ice Hockey Club

@hcSKA_News
The new SKA management group has been formed!

Valeri Bragin is the head coach of the team.

We thank Alexei Kudashov, Marko Torenius and Denis Korotyshev for their efforts, wishing them luck for the future.

More: ska.ru/en/news/view/s… #hcSKA

Torenius toimi seurassa niin sanottuna henkilökohtaisena maalivahtivalmentaja. Hän oli SKA:n matkassa kausien 2012-19 aikana, noin vuosina Torenius luotsasi myös Bluesin liiga- ja Sibir Novosibirskin KHL-joukkueiden vahteja.

LUE MYÖS:
Venäjän maajoukkueen luotsi vaihtuu, punakoneen legenda U20-nuorten päävalmentajaksi