KHL:n jättiseurassa puhaltavat muutoksen tuulet – suomalaisluotsi joutuu etsimään itselleen uuden työnantajan

© Kuva: Juha Tamminen

Pitkään Venäjän alle 20-vuotiaiden maajoukkuetta luotsannut Valeri Bragin on maan miesten maajoukkueen uusi päävalmentaja, maan kiekkoliitto tiedotti perjantaiaamusta kotisivuillaan. Tämä tarkoittaa samalla sitä, että myös KHL:n jättiseura SKA Pietarin johdossa tapahtuu muutoksia.

Kun Bragin saa Venäjän maajoukkueen lisäksi KHL-jätin vastuuvalmentajan tehtävän itselleen, joutuu suomalainen maalivahtivalmentaja Marko Torenius (arkistokuvassa) etsimään itselleen uuden työnantajan. Koko valmennusjohtonsa uusiksi pistänyt SKA kiitti suomalaista Twitter-tilin päivityksessään.

Torenius toimi seurassa niin sanottuna henkilökohtaisena maalivahtivalmentaja. Hän oli SKA:n matkassa kausien 2012-19 aikana, noin vuosina Torenius luotsasi myös Bluesin liiga- ja Sibir Novosibirskin KHL-joukkueiden vahteja.

LUE MYÖS:
Venäjän maajoukkueen luotsi vaihtuu, punakoneen legenda U20-nuorten päävalmentajaksi