KalPa voitti Ilveksen keskiviikkona neljännessä puolivälieräottelussa numeroin 4-2. Samalla kuopiolaisjoukkue siirtyi sarjassa 3-1-johtoon ja sillä on mahdollisuus edetä välieriin perjantaina Tampereella.

KalPa meni avauserässä johtoon Filip Westerlundin ylivoimamaalilla, mutta Simon Stransky tasoitti vielä saman erän aikana. Toisessa erässä Eemeli Suomi vei Ilveksen johtoon, joka kesti päätöserän viimeiselle kympille asti.

Viimeisen reilun seitsemän minuutin aikana KalPa teki kolme maalia ja nousi ottelusarjan kolmanteen voittoonsa. Andreas Okany (artikkelikuvassa) teki tasoitusmaalin ja viimeisen sinetin tyhjiin, kun taas välissä Matyas Kantner ampui voittomaalin.

Kovin odotuksin ja yhtenä Liigan mestarisuosikeista tähän kauteen lähtenyt Ilves sijoittui runkosarjassa toiseksi. Nyt se on kuitenkin ajautunut kuilun partaalle seitsemänneksi sijoittunutta KalPaa vastaan.