Colorado Avalanche nousi viime yönä 2-1 johtoon ottelusarjassa Winnipeg Jetsiä vastaan. Voitto tuli Coloradolle 6-2 lukemin.

Kolmannen erän alussa Winnipeg johti ottelua 2-1. Peli kääntyi, kun Gabriel Vilardille tuomittiin 2+2 minuutin rangaistus huitomisesta. Hän iski voimalla Coloradon Devon Toewsia kasvoihin, joka jätti jäälle ison verilammikon.

Paikkausten jälkeen Toews pystyi palaamaan vielä samassa erässä takaisin. Hän keräsi vammastaan huolimatta vielä ottelun lopussa tehot 1+1.

Coloradon suomalaiset olivat ottelussa vahvassa vireessä. Mikko Rantanen keräsi tililleen kaksi maalisyöttöä. Artturi Lehkonen puolestaan sivalsi yhden maalin.