Ilveksen kausi päättyi pahaan pettymykseen. Mestarisuosikin pelit päättyivät jo puolivälieriin.

Ottelusarjan jälkeen nousi valtava kohu, kun Ilveksen päävalmentaja Antti Pennanen ei kätellyt vastustajaa jäällä hävityn sarjan jälkeen. Pennanen antoi Ilta-Sanomille erikoisen meriselityksen. Hän oli unohtanut kätellä eikä tiennyt sen olevan Liigassa tapana.

Viimeistään nyt on selvää, että kyseessä oli valkoinen valhe. Pennanen on nimittäin paljastanut MTV:lle todellisen syyn, miksi jätti KalPan kättelemättä.

– Tämän matkan aikana on tullut monenlaista uhkailua, ja sitten ihan loppuvaiheessa tuli uhkailua, niin kävin keskustelua eri ihmisten ja eri asiantuntijoiden kanssa. Pelin aikana oli aggressiivista käyttäytymistä oman selän takana ja varmaan isoimpana syynä oli, että omat lapset oli kymmenen metrin päässä selän takana katsomassa, Pennanen kertoo.

– Ärsyttää tämä koko aiheesta puhuminen. En halunnut pelin jälkeenkään tästä asiasta asiasta puhua, vaan halusin, että jutellaan pelistä, pelaamisesta, Ilveksestä ja KalPasta. Mutta nyt kun tämä keskustelu on mennyt tähän näin, niin joudun avamaan, että siellä oli tommoisia syitä, miksi oli vahva suositus, että kättelyt hoidetaan mun osalta jossain muualla kuin kentällä.