Los Angeles Kingsin kesän 2018 ykköskierroksen 20. varaus, kotkalainen Rasmus Kupari jatkaa AHL:ssä mahtavassa iskussa. Pelaaja nakutti torstaiyönä tehot 0+2=2, kun Ontario Reign onnistui kampeamaan Colorado Eaglesin nurin luvuin 2-1.

Sentterilupaus nousi pisteidensä myötä farmisarjan pistepörssin jaetuksi kärjeksi, kun saldo on nyt 1+6=7. Seitsemässä pisteessä on lisäksi kolme muutakin pelaajaa.

Syöttöpörssissä Kupari on jaettu kärki, yhdessä Utica Cometsin jenkkipelaaja Sam Anasin kanssa. Suomalainen nostettiin Ontarion nettisivujen arviossa joukkueen ykköstähdeksi.

Yön voitto oli kauden kuudennen ottelunsa pelanneelle Ontariolle ensimmäinen, mutta pisteille se on yltänyt nyt kahdesti putkeen.

Loistovireessä AHL:ssä on ollut myös Hartford Wolf Packin Tarmo Reunanen, joka saalisti myöhään keskiviikkoiltana Bridgeport Sound Tigersia vastaan koetussa 3-5-tappiossa yhden syöttöpinnan.

Suomalaispakin koko kauden saldo 2+2=4 oikeuttaa pistepörssissä 29:nteen sijaan, pakkien pörssissä Reunanen on jaetulla viidennellä sijalla. Äänekoskelaislähtöinen Reunanen on NY Rangersin juhannuksen 2016 4. kierroksen 98. varaus.

LUE LISÄKSI TORSTAIAAMUN NHL-JUTUISTA:
Ei pyhä sylvi sentään: NHL:n supertähti viilettää jo järjettömässä 14 ottelun pisteputkessa – ”Hänen pitäisi olla ehdolla kolmen palkinnon saajaksi”

Vihdoin ja viimein! Leijonien maailmanmestari kiskaisi NHL-uransa avausmaalin – ”Oli hienoa nähdä”

Ohhoh: Sebastian Ahon NHL-uran alku poikkeuksellisen tehokas – taas osunut suomalainen nousi jo Esa Tikkasen ohi

Ei ole todellista! Kevin Lankinen on täysin käsittämätön seppä: Vahti torjui NHL-uran ensimmäisen nollapelin, nousi taas tehopisteille – ja kruunuksi ykköstähdeksi