Paljastus kulisseista: Kaupatulle tähtipelaajalle tehtiin jääkylmä temppu NHL:ssä – ”Oli valmis tekemään kaikkensa, jotta…”

© Kuva: Getty Images

Chicago Blackhawksin ja Robin Lehnerin yhden kauden kestänyt matka sai maanantaina päätöksensä, kun ruotsalaisvahti kaupattiin siirtorajan viimeisillä tunneilla Vegas Golden Knightsin riveihin.

The Athletic -lehden toimittaja Mark Lazerus on nyt tarjonnut kitkeriä taustatietoja Lehnerin Blackhawks-ajan loppumisesta.

Lazeruksen mukaan Lehner olisi halunnut jatkaa Blackhawksissa vielä pitkään. Ruotsalainen oli jopa ollut valmis jaloon eleeseen, eli ottamaan palkanalennuksen tulevaan sopimukseensa.

– Se oli äkillinen ja harmittava päätös Lehnerin Blackhawks-ajalle. Lähde Lehnerin läheltä kertoo, että hän oli sanonut Blackhawksille olevansa halukas tekemään kolmivuotisen jatkosopimuksen, koska hän rakastaa olla Chicagossa. Lehner ei kuitenkaan koskaan saanut edes tarjousta Blackhawksilta. Lähde kertoo, että Lehner oli valmis tarjoamaan palkanalennusta, koska hän ”rakasti joukkuetta – nuorempia, kuin myös vanhempia pelaajia” ja ”hän oli valmis tekemään kaikkensa, jotta sopimus saadaan syntymään”, Lazerus avasi.

Lehnerillä oli hieman vastaava tilanne viime kesällä, kun New York Islanders jätti hänet kylmästi ilman jatkosopimustarjousta. LUE TÄSTÄ LISÄÄ.