Oikukkaana kiekkotaiteiljana tunnettu Juhamatti Aaltonen pelaa parhaillaan karmaisevaa kautta.

SHL:n Skellefteå AIK:ssa kiekkoileva hyökkääjä on tällä kaudella pelaamissaan 34 ottelussa tehnyt vain 9 (1+8) tehopistettä ja on viime aikoina joutunut viettämään osan otteluista katsomon puolella.

Ruotsin pääsarjan siirtoikkuna sulkeutuu 15.helmikuuta ja Expressenin kiekkotoimittaja Sanny Lindström pitääkin todennäköisenä, että Aaltonen vaihtaa lähiaikoina maisemaa.

Lindström heittää ilmaan mielenkiintoisen vaihtokaupan, jossa tällä sesongilla viime kauden mestari Växjö Lakersissa epäonnistunut puolustaja Niclas Burström saapuisi takaisin kasvattajaseuraansa Skellefteåån ja toiseen suuntaan matkaisi puolestaan Aaltonen.

– Edellyttäen, että Skellefteå ja Aaltonen pääsevät sopuun vielä ensi vuoden voimassa olevan sopimuksen taloudellisista seikoista, en näe mahdottomana, että Aaltonen ja Växjö voisivat päättää tämän kauden yhdessä, Lindström toteaa.