Ura jyrkässä laskussa! Juhamatti Aaltosen tilanne synkistyy – katsomo kutsuu

© Kuva: Juha Tamminen
Leijonille jättikerroin 5,00 MM-finaaliin

Hyökkääjä Juhamatti Aaltonen on ajautunut vaikeaan tilanteeseen SHL:ssä.

Kokenut suomalaishyökkääjä ei ole esiintynyt Skellefteå AIK:n riveissä odotusten mukaisesti ja tästä syystä hän on tippunut kokonaan pelaavan kokoonpanon ulkopuolelle. Asiasta kertoi Twitterissä C Moren SHL-selostaja Teppo Laaksonen.

33-vuotias Aaltonen on pelannut tällä kaudella ruotsalaisseuran riveissä 32 ottelua, joissa hän on saalistanut ainoastaan yhdeksän (1+8) tehopistettä. Kokeneen suomalaisen otteet ovat olleet muutenkin viime vuosina jyrkässä laskussa.

Liigassa Aaltonen on pelannut viimeksi kaudella 2016-17, jolloin hän edusti HIFK:ta.

Kaikki jääkiekon MM-kisoista: matsit ilmaiseksi, sarjataulukko, otteluohjelma…

Leijonille jättikerroin 5,00 MM-finaaliin