Kasperi Kapanen liian arvokas kaupattavaksi? Ruotsalaislupaus saattaa joutua suomalaisen sijasta vaihtonappulaksi

© Kuva: Getty Images

Kasperi Kapanen on pitkään pyörinyt NHL:n siirtohuhuissa. Hänen edustamansa seura Toronto Maple Leafs nimittäin metsästää kiivaasti vahvistusta puolustukseensa. Taitava suomalaishyökkääjä olisi monelle joukkueelle mielenkiintoinen vaihtonappula puolustajasta.

Viimeisimmän tiedon mukaan Toronto ei kuitenkaan ole valmis kauppaamaan Kapasta. Suomalaishyökkääjä on liian arvokas seuralleen. Tehopisteiden lisäksi hän pelaa myös alivoimaa ja on joukkueensa nopeajalkaisimpia pelaajia.

Kapasen arvostus asettaa muita pelaajia siirtouhan alle, kertoo Sportsnet. Mediajätin mainitsemista pelaajista isoin vonkale on ruotsalaispuolustaja Timothy Liljegren.

Liljegren on Toronton ykköskierroksen varaus kesältä 2017. Hän ei ole vielä pelannut ainuttakaan NHL-ottelua, vaan puolustajalupaus on tahkonnut AHL:ää. Tällä kaudella hän on tehnyt tehot 2+6 pelaamissaan 19 ottelussa.

Lue myös: Kiekkomedia listasi parhaat NHL-lupaukset – mukana seitsemän suomalaista!