Kiekkomedia listasi parhaat NHL-lupaukset – mukana seitsemän suomalaista!

© Kuva: Getty Images

Urheilumedia TSN pisti järjestykseen NHL:n parhaat juniorilupaukset. Viidenkymmenen parhaan listauksessa otettiin huomioon pelaajat, jotka ovat jo varattu NHL:ään, mutta eivät vielä pelaa maailman parhaassa kiekkoliigassa.

Listalle mahtui mukaan peräti seitsemän suomalaisnimeä. Heistä korkeimmalle oli arvioitu Nashville Predatorsin hyökkääjälupaus Eeli Tolvanen. Hän oli listauksessa seitsemäntenä. Viime vuoden vastaavassa arviossa hän oli vielä toisena, joten pudotus on melkoinen.

Muut nimetyt suomalaiset olivat Ukko-Pekka Luukkonen (13), Aleksi Heponiemi (15), Kristian Vesalainen (22), Janne Kuokkanen (24), Rasmus Kupari (30) sekä Urho Vaakanainen (31).

Ykköspaikan vei New York Rangersin hyökkääjälupaus Vitali Kravtsov.