Suomi otteluruuhkassa olympialaisissa – Lasse Kukkoselta lupaava kommentti ennen kuolemanpeliä!

© Kuva: Getty Images

Jääkiekon miesten olympiaturnaus on siinä pisteessä, että keskiviikkona ohjelmassa on pudotuspelien toinen kierros, eli puolivälierät. Suomi aloitti pudotuspelirupeamansa aiemmin kuin esimerkiksi neljä vuotta sitten Sotsissa, kun se joutui alkulohkojen heikohkon menestyksen jälkeen hakemaan vauhtia avauskierrokselta.

Vaikka Leijonilla on alla ennen keskiviikkoa neljä peliä ja puolivälierien vastustaja Kanadalla vain kolme, ei Suomen leirissä ole tietoakaan väsymyksestä. Tiivistahtisessa turnauksessa potkua pitää riittää.

– Kyllä sitä bensaa tässä vaiheessa on kaikilla. Tankit ovat täynnä, Lasse Kukkonen vakuutteli haastattelussamme Etelä-Korea -pelin tauottua.

Suomi on tiiviissä turnauksessa otteluruuhkassa, kun kahteen päivään tulee kaksi kuolemanpeliä. Kanadan edellinen koitos on puolestaan alkulohkon Etelä-Korea -mittelö sunnuntailta.

Haastava alku pudotuspeleille

Suomi ei avauskierroksen ottelusta helpolla selvinnyt. Kolmen maalin tappioaseman ainoastaan yhteen kutistanut isäntämaa piinasi Leijonia miehekkäästi aina pitkälle päätöserään asti.

– Tiukka peli, kuten kaikki pelit ovat tässä vaiheessa. Tiedettiin, että tulee kova joukkue, jolla on kova kotiyleisön tuki takana. Hieno fiilis oli pelata. Hienoa, että kotiyleisö antaa noin paljon energiaa, jota saa molemmat joukkueet, puolustaja fiilisteli viitaten tiistaina pelattuun 5-2-voitto-otteluun.

– Hyvä taistelu meiltä. Saatiin tehtyä ne maalit paikoistamme ja saatiin tapettua niiden momentum pois.

Suomen pitää taistella myös keskiviikkona. Se yrittää kammeta Kanadan ulos olympiakaukaloista kello 14.10 alkavassa puolivälierässä.

Haastattelija: Otto Palojärvi, Gangneung


MAKU VOITTOON | NAPPAA JÄTTIKERROIN 30.00

1. Avaa pelitili Betsafelle ja talleta.
2. Lyö vähintään 1€ veto Makwanin voitosta.
3. Jos Maku voittaa, saat 30€ bonusrahaa vetovoittosi lisäksi!