Tshekkihyökkääjä Jiri Sekac ei lyönyt läpi NHL:ssä.

Mies pelasi viime kaudella kolmessa eri seurassa Anaheimissa, Chicagossa ja Arizonassa, mutta palaa tulevaksi sesongiksi KHL:ään Ak Barsin paitaan. Kaudella 2014-15 Sekac teki NHL-debyyttinsä Montrealissa, joka vaihtui kuitenkin kesken kauden Anaheimiin.

Sekacilla on varsin terävä mielipide NHL-seurojen toiminnasta, joka ei tshekkihyökkääjää miellytä.

– Ensimmäinen vuosi NHL:ssä ei ollut huono, mutta sitten minut siirrettiin Montrealista Anaheimiin. Minulle ei kerrottu mitään syytä treidiin ja siksi olen ymmälläni. Toisen kauden alussa loukkaannuin ja kokoonpanoon palaaminen oli vaikeaa. En onnistunut siinä ja sen takia sain siirron Chicagoon, joka tarvitsi vahvistusta pudotuspeleihin, Sekac kertoo Sportbolle.

Montralin lisäksi myös Chicagon touhu yllätti Sekacin, sillä Chicagossa mies pääsi ainoastaan kuudessa pelissä jäälle. Ja taas matka jatkui: nyt Arizonaan loppukaudeksi.

– En tiedä, miksi he halusivat minut. NHL:ssä on paljon politiikkaa. En halunnut osallistua siihen enää ja päätin vaihtaa Ak Barsiin. En paennut NHL:stä, mutta se miten siellä kohdellaan pelaajia…Ensin he esimerkiksi sanovat, että joukkueemme on loistava ja kaikki on hyvin. Mutta sitten he vaihtavat puolet joukkueesta ennen deadlinea. Ei oikein mene järkeen.