Kaikki kolme otteluaan NHL:n pudotuspeleissä Bostonille hävinnyt Pittsburgh ei ollut tyytymätön peliesitykseensä viimeisimmän kohtaamisen jälkeen.

Pittsburghin vaarallisin ase, hyökkäyspeli, toimi siltä osin, että Tuukka Raskia päin satoi laukauksia läpi ottelun. Maaleja kuitenkin syntyi ainostaan yksi.

Penguinsin pistetehtailijoille tilanne on ollut vaikea; Sidney Crosby, Evgeni Malkin ja James Neal eivät ole tehneet pistettäkään kolmessa ottelussa ja Jarome Iginla neljässä.

– Me näytimme hyvältä monessakin kohdassa ja lauoimme totisesti paljon kiekkoja. Me emme vain onnistuneet viimeistelyssä, hyökkääjä Neal sanoi pittsburghilaiselle Post-Gazette -sanomalehdelle.

– Meillä oli ehdottomasti sellainen hyökkäysalueen painostus, jota halusimme ja jota meillä ei ollut kahdessa ensimmäisessä pelissä.

Iginla oli samoilla linjoilla. Urallaan yli 1000 ruhnkosarjapistettä tehnyt veteraani ei ole vielä valmis antamaan voittoa ottelusarjassa Bostonille.

– Me saimme erittäin hyviä laukauksia hyvistä asemista. Mutta ne eivät menneet sisään.

– Täytyy voittaa neljä, eikö? Tämäniltainen oli kova pala, koska [otteluvoitot] 2-1 on täysin eri asia kuin 3-0, mutta me olemme erittäin hyvä joukkue ja kykenemme suurin asioihin.