Kiekkolegenda Esa Tikkanen oli monen muun tavoin pettynyt keskiviikkoisen Pelicans-Blues-pelin ratkaisuhetkiin.

”Tikin” mukaan Bluesin Ville Varakkaan ja Lauri Marjamäen saamat rangaistukset eivät kuulu lainkaan playoffien henkeen.

– Peli on päättynyt, turha noista on enää nitistä. Mutta ei tuollaisia jäähyjä anneta playoffseissa. Puhdas, kova taklaus Varakkaalta, ja pientä suunsoittoa ja luukun paiskomista Marjamäeltä, ja Pelicans 5-3-ylivoimalle. Häpeällistä.

– Kun ratkotaan playoff-pelin voittoa, tuomareiden ei pitäisi puuttua noin vahvasti tapahtumien kulkuun antamalla käsittämättömiä jäähyjä. Myös Jyväskylän pelin ratkaisumaali herätti monta kysymystä, Tikkanen puhisee peliyhtiö Unibetin tiedotteessa.

”Tiki” uskoo, että tänään molemmissa ottelupareissa voitot menevät edellispäivänä tappion kärsineille.

– Bluesilla jäi varmasti eilisestä hampaankoloon, ja joukkue näytti pystyvänsä pelin hallintaan myös Pelicansia vastaan. Blues on kotonaan vahva, uskon sarjan menevän tasoihin kotivoitolla.

– Jokerit piti Jyväskylässä kiekkoa ja loi paikkoja, mutta maaleja ei saatu mistään. Pitää kuitenkin nostaa JYPille hattua, joukkue pelasi erittäin hyvin. JYP iski hyvin paikoista, ja heti alussa tullut maali rentoutti varmasti joukkueen peliä. Nämä ovat olleet tiukkoja yhden maalin pelejä, ja näin tulee myös jatkumaan, Tikkanen arvelee.

SM-liigan illan otteluihin on tarjolla lisäjännitystä Unibetin vetokohteiden muodossa. Avaa pelitilisi tästä ja lunasta samalla 100 euron bonus!