Lehtonen taas nollapeliin – "Mutta kaikkein vaikuttavin osa-alue hänen pelissään…"

Kari Lehtonen pelasi jo toisen perättäisen nollapelinsä Dallasin viedessä Minnesotaa vieraissa 1-0. Lehtonen valittiin ottelun ykkötähdeksi yllätyksettä.

– Viimeisen kuukauden aikana hän on nostanut pelinsä uudelle tasolle. Nollapeleineen ja kaikkineen. Mutta kaikkein vaikuttavin osa-alue hänen pelissään on puhdas reboundien hallinta, valmentaja Glen Gulutzan kehui Lehtosta sarjan kotisivulla.

Nätistä voitosta ei ilmeisestikään teksasilaisten mielestä ollut kuitenkaan kyse, sillä Gulutzan kuvaili voittoa ”ei Picasso-tasoiseksi”, kertoo Dallas News.

Samoilla linjoilla oli puolustaja Stephane Robidas.

– Joskus voitot vain eivät ole nättejä. Eivät ollenkaan, Robidas virnuili em. sivuston mukaan.

Voittomaalin tehnyt Jamie Benn oli ainakin onnekas, sillä Brendan Morrow’n ratkaiseva syöttö kolme vastaan kaksi -hyökkäyksessä oli tarkkuudeltaan haulikkoluokkaa, mutta osui vastustajan pelaajan, Stephane Veilleuxin, mailaan ja pomppasi siitä täydellisesti Bennille lauottavaksi.

Ei-nätillä voitollaan Dallas vahvisti asemiaan tyynenmeren divisioonan kärkenä ja konferenssin kolmosena. Minnesota puolestaan on auttamattomasti ulkona pudotuspeleistä 10 pistettä viivasta.


400% bonus vedonlyöntiin: Talleta 10€ ja saat 50€ pelirahaa!

  1. Avaa pelitili Betsafelle alapuolen napista.
  2. Talleta 10€.
  3. Talletuksen jälkeen saat 50€ pelirahaa.