Lehtonen taas nollapeliin – "Mutta kaikkein vaikuttavin osa-alue hänen pelissään…"

Toronto ja Columbus ratkaisevat ottelusarjansa! Ota tipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!

Kari Lehtonen pelasi jo toisen perättäisen nollapelinsä Dallasin viedessä Minnesotaa vieraissa 1-0. Lehtonen valittiin ottelun ykkötähdeksi yllätyksettä.

– Viimeisen kuukauden aikana hän on nostanut pelinsä uudelle tasolle. Nollapeleineen ja kaikkineen. Mutta kaikkein vaikuttavin osa-alue hänen pelissään on puhdas reboundien hallinta, valmentaja Glen Gulutzan kehui Lehtosta sarjan kotisivulla.

Nätistä voitosta ei ilmeisestikään teksasilaisten mielestä ollut kuitenkaan kyse, sillä Gulutzan kuvaili voittoa ”ei Picasso-tasoiseksi”, kertoo Dallas News.

Samoilla linjoilla oli puolustaja Stephane Robidas.

– Joskus voitot vain eivät ole nättejä. Eivät ollenkaan, Robidas virnuili em. sivuston mukaan.

Voittomaalin tehnyt Jamie Benn oli ainakin onnekas, sillä Brendan Morrow’n ratkaiseva syöttö kolme vastaan kaksi -hyökkäyksessä oli tarkkuudeltaan haulikkoluokkaa, mutta osui vastustajan pelaajan, Stephane Veilleuxin, mailaan ja pomppasi siitä täydellisesti Bennille lauottavaksi.

Ei-nätillä voitollaan Dallas vahvisti asemiaan tyynenmeren divisioonan kärkenä ja konferenssin kolmosena. Minnesota puolestaan on auttamattomasti ulkona pudotuspeleistä 10 pistettä viivasta.

Toronto ja Columbus ratkaisevat ottelusarjansa! Ota tipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!