Suomen alle 20-vuotiaiden maajoukkue on sijoittunut MM-kisoissa neljänneksi. Pikkuleijonat hävisi pronssiottelun isäntämaa Kanadaa vastaan maalein 4-0.

Ensimmäisessä erässä suomalaiset istuivat jäähypenkillä yhteensä neljä kaksiminuuttista. Heti ensimmäinen rangaistus kostaantui, kun Ville Pokan jäähyn aikana Kanada iski ylivoimalla 1-0 lukemat tulostaululle. Maalista vastasi Tanner Pearson ajassa 9.08. Lue kooste ensimmäisen erän tapahtumista täältä.

Toisessa erässä kupletin juoni oli edelleen sama kuin kamppailun avauserässäkin: Isäntämaa jylläsi ja Suomi pääsi ainoastaan ajoittain purkautumaan paineesta pieneen hyökkäykseen. Suomelle taas jäähyjä, kanadalaisille kaksi maalia. Lue kooste toisen erän tapahtumista täältä.

Päätöserä oli suomalaisilta pelillisesti selkeästi ottelun paras. Pikkuleijonat oli enimmän osan ajasta jopa niskan päällä, mutta tehot jäivät ikävä kyllä puuttumaan.

Sen sijaan isäntämaa rankaisi ottelun lopussa vielä kerran, kun Quinton Howden teki ajassa 57.35 kamppailun toisen maalinsa. Näin pronssiset mitalivat jäävät Kanadaan.

Suomi joutuu matkaamaan kotiin tyhjin käsin. Haikeissa muistoissa on välieräpeli Ruotsia vastaan, jossa oltiin 104 sekunnin päässä paikasta MM-loppuotteluun.