NHL:n laajennusjoukkue Vegas Golden Knights valitsee kesäkuun 20. päivänä jokaisesta seurasta yhden pelaajan laajennusdraftissa.

Boston Bruinsin puolustaja Adam McQuaid saattaa olla yksi Golden Knightsin valintoja tulevassa varaustilaisuudessa. 30-vuotias romuluinen puolustaja ei kuitenkaan halua joutua Vegasin valinnan ”uhriksi”.

– Toivottavasti en ole heidän valinta. Rehellisesti sanoen, en koskaan ajatellut asiaa niin, että minut valittaisiin. Tilanne on kuitenkin sellainen, että he valitsevat jokaisesta joukkueesta pelaajan, McQuaid kertoo CSNNE-lehdelle.

McQuaid teki NHL:n runkosarjassa 77 ottelussa kaksi maalia ja kahdeksan syöttöpistettä. Hänet tunnetaan fyysisenä oman pään luutana, joka ei kaihda heittää hanskoja jäälle.

McQuaidilla on vielä kaksi vuotta 2,75 miljoonaa dollaria kaudessa palkkakatosta imevää sopimusta jäljellä, mutta Bruins-puolustajalla ei ole intoa siirtyä Vegasiin.

– Toivottavasti minua ei valita sinne. Olen voittanut täällä ja olen aina kertonut kuinka paljon rakasta olla täällä Bostonissa. En voisi kuvitella pelaavani toisessa joukkueessa. Se ei kuitenkaan ole minun päätettävissä, mutta toivottavasti se ei ole tapaus tällä kertaa, McQuaid sanailee.

CSNNE:n toimittaja Joe Haggerty uskoo, että McQuaid jää 11 suojattavan pelaajan ulkopuolelle ja hänestä tulee yksi todennäköisimpiä valintoja Bruins-joukkueesta.

Haggertyn suojatut pelaajat:

Hyökkääjät (7): Patrice Bergeron, David Krejci, Backes, David Pastrnak Brad Marchand, Matt Beleskey ja Ryan Spooner

Puolustajat (3): Zdeno Chara, Torrey Krug ja Colin Miller

Maalivahti (1): Tuukka Rask

Potentiaalisina valintoina McQuadin ohella Haggerty pitää maalivahti Malcom Subbania, hyökkääjiä Riley Nashia ja Jimmy Hayesiä.