Carolina Hurricanesin hyökkääjä Bryan Bickellillä todettiin marraskuussa MS-tauti, eikä kokenut laituri ole sen jälkeen NHL-kaukaloissa pelannut.

Helmikuun lopulla Bickell palasi tositoimiin AHL-seura Charlotte Checkersin riveissä, jossa mies pelasi kymmenen ottelua.

Nyt Bickell on nostettu NHL:ään. Bickell pelannee taas Carolinan paidassa tiistain ja keskiviikon välisenä yönä ottelussa Minnesota Wildia vastaan. Edellisen kerran Bickell pelasi NHL:ssä lokakuun lopussa.

– Siitä tulee tunteikasta, Bickell sanoi NHL.comille.

– Kun sain diagnoosin, en ensimmäiseen kuukauteen tiennyt, pelaanko ikinä enää jääkiekkoa. Oli vaikeaa tehdä jokapäiväisiä asioita. Mutta kun katsoo reittiäni sieltä, missä olin, siihen, missä olen nyt, se on todellakin erityistä, Bickell jatkoi.

Bickell on kokenut taudin vuoski huimaista sekä tunnottomuutta oikeassa kädessään ja jalassaan. Olo on kuitenkin helpottunut, kun oikea lääke löytyi joulukuussa.

Kesällä Chicago Blackhawksista Carolinaan kaupattu hyökkääjä ehti pelata ennen diagnoosia seitsemän ottelua Hurricanesissa. Näissä otteluissa Carolina iski yhden maalin.