Jokerit onnistui nappaamaan ison voiton torstain KHL-kierroksella, kun se voitti huippuottelussa SKA:n lukemin 3-1.

Aivan täpötäydellä Hartwall Arenalla varsinkin toisessa erässä Jokerit oli tikissä ja kolmanteen erään lähdettiin jo isäntien kolmen maalin johtoasemasta.

Päätöserässä puhetta riitti kovasti Niko Kapasen ulosajon suhteen, kun Kapasen maila osui SKA:n tähtipelaajaa Ilja Kovaltshukia naamaan.

Kovaltshuk pystyi jatkamaan peliä hyvin nopeasti, mutta hetkeä myöhemmin supertähti kuumentui Jokereiden pelaajiin ja hankki itselleen ulosajon, mikä riehaanutti Hartwall Arenan hirmuiseen meteliin (lue lisää).

Jokereille maalinteossa onnistuivat Petteri Wirtanen ja kahdesti maalannut Steve Moses, joka nousi samalla KHL:n maalipörssin jaetulle kärkisijalle.

SKA:n ainoasta osumasta pelin viimeisellä minuutilla vastasi Artemi Panarin.

Jokereiden seuraava ottelu on vuorossa lauantaina, kun se matkaa Medvescak Zagrebin vieraaksi Kroatiaan.

Tsekkaa KHL:n sarjatilanteet ja taustatiedot erikoissivustoltamme täältä!