Moskovan TsSKA:n ja Detroitin supertähti Pavel Datsjuk väläyttää, että KHL-pelit eivät ole vielä pelattu tämän kauden osalta.

Vaikka NHL:n työsulun on uutisoitu jo päättyneen, ei pelaajilla ole vielä tarkkaa tietoa henkilökohtaisten sopimusten kohtalosta, kunnes paperilla on mustaa valkoisella. Datsjuk sanookin, että ensi tiistain Avtomobilist-peli saattaa olla vielä mahdollinen KHL:ssä – tai jopa pidempikin rupeama.

– Mitään ei ole vielä allekirjoitettu, joten on aikaista sanoa, että työsulku olisi päättynyt. Tietenkin on luultavaa, että lähtö tulee, mutta sydämeni on täällä, Datsjuk sanoi sunnuntaina Sport-Ekspressille voittoisan Traktor-pelin jälkeen.

– En tiedä uuden työehtosopimuksen yksityiskohtia. Ylipäätään olen sitä mieltä, että nykyisen NHL-sopimukseni palkkaa ei voida pienentää. Se mahdollisuus on aina olemassa, että jään tänne. Katsotaan mitä uusi sopimus tuo tullessaan.

– Olin jo alkukaan sitä mieltä, että haluan pelata koko kauden TsSKA:ssa omien fanien edessä. Joka tapauksessa katson, että voisin pelata ainakin vielä pari peliä TsSKA:ssa.