Ruotsin toiseksi korkeimmalla sarjatasolla HockeyAllsvenskanissa pelaava Södertälje on solminut vuoden sopimuksen hyökkääjä Juho Liuksialan, 28, kanssa.

Liigassa Ilvestä ja Sportia urallaan edustanut Liuksiala edusti kolmen viime kauden ajan Nybro Vikings IF:ää, jonka tehomiehenä hyökkääjä oli nostamassa seuraa Ruotsin toiseksi korkeimmalle sarjatasolle. Päättyneellä kaudella Liuksiala mätti HockeyAllsvenskanissa 52 runkosarjapelissä tehot 18+18=36 ollen Eero Savilahden jälkeen joukkueensa tehokkain pelaaja.

Nyt matka jatkuu sarjanousua tavoittelevan viime kauden runkosarjakakkosen riveihin.

– Juho on nopea laitahyökkääjä ja myrkyllinen maalintekijä, joka voi pelata monessa eri roolissa. Olimme viime vuonna yksi niistä joukkueista, jotka saivat vähiten kiekoriistoja ja 2-1-tilanteita. Juhon nopeuden ansiosta toivomme olevamme vaarallisempia suunnanmuutospelissä, Södertäljen urheilujohtaja Emil Georgsson perustelee hankintaansa seuran verkkosivuilla.

LUE MYÖS: