Kanadan nuori NHL-supertähti Connor Bedard, 18, on ollut kevään MM-kisoissa kovassa iskussa. Hän on tehnyt neljään pelaamaansa otteluun tehopisteet 5+1.

Bedardilla on käynnissä uransa ensimmäiset miesten MM-kisat ja hän on onnistunut vinguttamaan verkkoja kiitettävällä tahdilla. Hänen käytöksensä maalien tekemisen jälkeen sen sijaan on herättänyt kisojen aikana huomiota. Bedard ei nimittäin tuuleta maalejaan ollenkaan.

Bedardin tyyli jättää tuulettamatta ei iske sitten lainkaan entiseen NHL-pelaaja Jakub Voracekiin. Hän latasi suorat sanat Bedardin käytöksestä X:ssä.

– En pidä siitä. Maalin tuulettaminen on normaalia. Juhlimatta jättäminen on epäkunnioittavampaa kuin juhliminen. Hän on huima pelaaja silti, Voracek kirjoitti.

Jakub Voracek

@jachobe

Tennistalker88

@Tennisxhockey
@jachobe just stated he doesnt like Bedard’s none smile during goal celebrations and its disrespect towards the opponent. @GMillerTSN Thoughts? At least coulda tried to add some respect on the kid’s name. Such expert Voras, way to go dude
I said I don’t like it.and to celebrate goal is normal.non celebration is more disrespectful the celebrate it.he is a fucking player though

LUE MYÖS