PRAHA. Jesse Puljujärvi ei ollut parhaimmillaan Suomen MM-kisojen ottelussa Tanskaa vastaan.

Puljujärvellä oli kyllä ottelun paras paikka, kun hän irtosi läpiajoon. Katsomoon näytti siltä, ettei hyökkääjä missään vaiheessa osannut päättää, mitä hän aikoo yrittää.

Pelin jälkeen Puljujärvi kommentoi läpiajoaan SuomiKiekolle näin:

– Mulla vähän siinä keskialueella oli huono vauhti. En tiedä, miltä se näytti, varmaan ihan hirveältä. Ainakin tuntui ihan hirveältä, Puljujärvi sanoi.

– Mulla ei ollut oikein vauhtia. Ajattelin, että vähän vien tuonne ja jätän [Patrik] Puistolalle. Jonkun rystylaukauksen siitä sain. Olisi pitänyt olla itse vaan röyhkeämpi ja painaa lätty maaliin.

Ottelussa mentiin kaksi erää maalittomassa tilanteessa. Puljujärvi ei myöntänyt, että joukkueessa olisi paineita erityisemmin ollut.

– Ehkä sanoisin, että ensimmäinen erä oli vähän silleen, mutta sitten se siitä vähän… Emmää näe, että siinä mitään paineita. Kyllä tuossa tietää, mitä pitää tehdä, että voitetaan ja siihen luotetaan, Puljujärvi sanoi.

– Suht tiukkaa se oli. Meillä oli joitain paikkoja pistää peli [pakettiin], mutta kaveri puolusti hyvin ja tasaisesti mentiin. Jaksettiin jauhaa, ja viimeisessä erässä saatiin tarvittavat maalit.

– Kyllähän nuo tiukassa on nuo pisteet. Pakko saada voitot. Kyllähän nuo hyvältä tuntuu nuo maalit.

Jaakko Perttilä
X: @JaakkoPerttila

LUE MYÖS