NHL on tuominnut Vancouver Canucksin puolustaja Carson Soucyn yhden ottelun mittaiseen pelikieltoon Edmonton Oilersin supertähti Connor McDavidin telomisesta joukkueiden välisessä pudotuspelisarjassa.

Soucy iski McDavidiä vaarallisen näköisesti poikittaisella mailalla kasvoihin joukkueiden välisen toisen kierroksen pudotuspelisarjan kolmannen pelin päätössummerin soitua.

Tilannetta edelsi McDavidin kopautus Canucks-pakin jalkoihin. Soucyn kostossa oli mukana myös huonoa tuuria, sillä miehen joukkuekaveri Nikita Zadorov iski McDavidiä selkään juuri ennen puolustajan omaa poikittaista, minkä seurauksena McDavid menetti tasopainoaan. Myös Zadoroville tuomittiin tilanteesta 5000 dollarin sakot.

– Tämä on kovaa peliä. Heillä on kookkaita puolustajia, jotka tekevät pelaamisen hankalaksi fyysisyydellään, mutta on hauskaa olla mukana tässä ottelusarjassa. Jäällä on kaksi loistavaa joukkuetta ja paljon intohimoa, McDavid itse kommentoi tilannetta NHL:n kotisivuilla.

Canucks johtaa sarjaa kolmen pelin jälkeen voitoin 2-1.

Voit katsoa tilanteen alta löytyvältä videolta tai täältä.

Spittin' Chiclets

@spittinchiclets
Carson Soucy has been suspended one playoff game for last night’s cross-check on McDavid. Thoughts?

LUE MYÖS: