NHL-joukkueen kaksi konkarimestaria joutuu parsittavaksi

© Kuva: Getty Images

Los Angeles Kingsin mestarivahti Jonathan Quick, 35, joutuu leikkauspöydälle, NHL:n nettisivuilla kirjoitetaan. Pelaaja joutuu olkapääleikkaukseen nopealla aikataululla, ja samalla kirurgisiin toimenpiteisiin suuntaa myös toinen konkari, kipparina kaksi kertaa Stanley Cupia nostanut Dustin Brown, 36.

Quick sai jonkinlaisen vamman Arizona Coyotesia vastaan toukokuun alussa. Nyt jenkkivahti parsitaan kasaan ensi kautta varten, jolloin hänen oletetaan olevan taas kunnossa.

Maalivahdin maanmies Brown puolestaan kärsi enemmän ja vähemmän jonkinlaisesta ylävartalovammasta pitkin kautta. Silti hän iski ihan kelvolliset 31 pistettä (17+14) 49 pelissä.

Kesän 2012 ja 2014 Stanley Cup -mestarit ovat olleet vuosikaudet LA:n pelaamisen tukijalkoja. Kuten takavuosien kippari Brownin tehot osoittavat, oli hän taas ihan kohtalaisessa kunnossa – Quickin torjuntaprosentti 89,8 sen sijaan jätti petraamisen varaa kosolti.

LUE KESKIVIIKKOAAMUN NHL-JUTUISTA MYÖS:
Jopa kestämätön tarina: Koko kauden sivussa ollut NHL-tykki sysäämässä Aleksander Barkovia ja kumppaneita karuun pettymykseen

LEIJONAT PUREE JENKKIÄ MATKALLA KULTAAN! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️