Mikkelin Jukurit koki perjantain Liiga-kierroksella ruman löylytyksen loppuunmyydyssä kotihallissaan. HIFK oli tyly vieras ja vei voiton numeroin 2-6.

Ottelun jälkeisessä lehdistötilaisuudessa Jukuriden päävalmentaja Olli Jokinen puhui paikalle tulleelle mikkeliläisyleisölle.

– Haluaisin pyytää meidän kotiyleisöltä ja meidän uskomattomilta anteeksi tällaista esitystä, mikä me tuotiin tänään pöytään. Halli täynnä ja ollaan saatu tää kaupunki hereille, ja sitten me tuodaan vapaapäivän jälkeen tällainen esitys, Jokinen harmitteli.

Jokinen otti kantaa myös viime aikojen muutokseen Liigan tuomarilinjassa.

– Toinen asia, mihin me ruvetaan keskittymään seuraavan kolmen ja puolen viikon aikana, on se, että säännöt ovat muuttuneet sallivammiksi. Meidänkin pitää ruveta ottamaan kärkikarvaaja estämällä pois, Jokinen sanoi.

– Nyt saa repiä ja raastaa aika paljon. Meidän pitää Lyden (apuvalmentaja Toni Lydman) kanssa opettaa pelaajia tekemään sitä sääntöjen puitteissa, koska se on sallittu. Mun mielestä säännöt ovat muuttuneet radikaalisti tämän kuun aikana. Tätä se tulee pudotuspeleissä olemaan, joten meidän pitää sietää sitä ja yrittää löytää keinot pelata paremmin ja kamppailla paremmin.