Dallas Stars voitti New Jersey Devilsin 6-2 Suomen aikaa sunnuntain vastaisena yönä.

Joukkueen ykkössentterinä pelaava suomalaistähti Roope Hintz otti pelissä roolia viimeistelemällä kaksi maalia, joista molemmat toisessa erässä. Hintz on iskenyt kuluvan kauden 43 otteluun tehopisteet 20+22=42 ja hän on Starsin sisäisen maalipörssin kärkinimi ja pistepörssin kakkonen.

Hintz vei joukkueensa ensin 2-0-johtoon alivoimamaalillaan. Hän nousi laidalta kohti maalia ja veivasi Devilsin Simon Nemecin kahville, minkä jälkeen hän uitti jäitä pitkin kiekon sisään. Toisen maalinsa Hintz teki 18 sekuntia ennen toisen erän päättymistä. Hän sai Wyatt Johnstonilta nappisyötön maalin eteen, josta hän pääsi vapaasti sijoittamaan kiekon maaliin.