Ottawa Senators on asettanut suomalaispuolustaja Lassi Thomsonin siirtolistalle NHL:ssä.

Senators karsi NHL-leiriryhmäänsä ja lähetti pelaajiaan AHL-seura Belleville Senatorsin vahvuuteen. Seuran ideana on lähettää myös Thomson farmiin, mutta se täytyi tehdä siirtolistan kautta. Thomson pelaa edelleen halvalla tulokassopimuksella, joten on myös hyvin mahdollista, että hänen NHL-seuransa vaihtuu.

23-vuotias Thomson pelasi viime kaudella vain kaksi NHL-ottelua. Toissa kaudella hän sai tililleen puolestaan 16 NHL-ottelua pistein 0+5. Viime kaudella hän pelasi pääasiassa AHL:ssä, jossa hän tehtaili 56 otteluun tehopisteet 7+26=33.

Senators varasi Thomsonin ykköskierroksen 19. pelaajana vuonna 2019.

Sens Communications

@Media_Sens
Roster update: The #Sens have completed the following transactions, cont.

Players placed on waivers for the purposes of assignment to @BellevilleSens training camp: RW Currie, D Heatherington, RW Pilon, D Thomson.

2/2