Carolina Hurricanes koki ruman tappion NHL:n pudotuspeleissä New Jersey Devilsille numeroin 4-8. Carolina johtaa ottelusarjaa voitoin 2-1.

Hurricanesin tähtihyökkääjä Sebastian Aho oli ottelussa monessa mukana. Ensimmäisessä erässä Tomas Tatar teloi suomalaista poikkeuksellisen rumalla korkealla mailalla päähän. Tatar sai teostaan kuitenkin vain kahden minuutin rangaistuksen.

Toisessa erässä Aho iski joukkueensa avausmaalin. Hän parkkeerasi itsensä maalin eteen ja näpäytti viivalta lähteneen toimituksen sisään.

Erän puolivälissä Aho kävi kovaa kaksinkamppailua Devilsin Jack Hughesin kanssa. Hän iski nuorta hyökkääjää poikittaisella selkään niin, että mailakin meni katki. Hughes hermostui ja kaksikko tölvi toisiaan nyrkeillä, kunnes Hughes sai kaadettua Ahon jäähän.

Hughes kehui Ahoa ottelun jälkeen TV-haastattelussa.

– Hän on tosi hyvä pelaaja. Luullakseni molemmat joukkueet haluavat, että olemme jäällä auttamassa joukkueitamme. Hän löi minua poikittaisella ja sain tarpeekseni. Sellaista tämä on pudotuspeleissä: kilpailullista ja kiihkeää. Hän on heidän kärkipelaajansa, Hughes kommentoi ottelun jälkeen lehdistötilaisuudessa.

B/R Open Ice

@BR_OpenIce
HUGHES AND AHO. AHO AND HUGHES.

THEY'RE GOING AT IT 😱