TAMPERE. Leijonien NHL-vahvistus Kaapo Kakko pelaa MM-kisoissa itselleen oudolla pelinumerolla 84.

Kakko on totuttu näkemään New York Rangersin riveissä numerolla 24. Samaa numeroa hyökkääjä on käyttänyt aiemmin myös Leijonissa. Tällä kertaa numero oli kuitenkin jo varattu Hannes Björniselle, joten Kakko joutui miettimään pelinumeronsa uudelleen.

– Sieltä tuli huoltajilta viestiä, että 24 ja 42 eivät ole enää valittavissa, joten he ehdottivat viisnelosta. Sanoin, että ei ainakaan sitä. Ajattelin kuitenkin, että joku nelonen siinä numerossa oli hyvä olla. Valinnan taustalla ei ole kuitenkaan mitään ihmeempää syytä.

Miksi sitten numero 54 ei kelvannut?

– Olen pelannut sillä numerolla joskus TPS:n junnuissa yhden liigapelin. Silloin annettiin vaan 54 käteen, enkä ollut silloin kovin tyytyväinen, Kakko muisteli.

Miikka Lahtinen
Twitter: @ladalahtinen

LUE MYÖS