Viaplay näyttää tänä keväänä kaikki 64 jääkiekon MM-kisaottelua suorina lähetyksinä. Luvassa on myös 23 otteluiden yhteyteen tehtävää studiolähetystä.

Viaplay Group kertoo tiedotteessaan, että Leijonien ottelupäivinä lähetys alkaa vähintään 60 minuuttia ennen pelin alkua. Muut ottelustudiot alkavat 35-60 minuuttia ennen pelin alkua.

A-lohkon otteluissa Prahassa paikalla ovat kaikki Leijonien pelit selostava Antti Mäkinen, joka saa vierelleen asiantuntijaksi Jussi Jokisen. Jokisen lisäksi asiantuntijana Prahassa nähdään myös Ville Nieminen. Paikalla Prahassa ovat lisäksi studioisäntä Iiro Harjula sekä toimittaja Suvi Hakkarainen.

B-lohkon ottelut ovat katsottavissa vain Viaplayssa ja V sport -kanavilla. Ostravasta kisoja raportoivat asiantuntija Riku Helenius ja toimittaja Katariina Kiviranta.

Helsingin päässä selostuksista vastaavat muun muassa Niki Juusela, Jussi Eskola ja Tero Kainulainen, ja studiolähetyksissä puhetta johtavat Mervi Kallio, Tuomas Meling ja Ville Klinga. Kokemuksensa ja asiantuntemuksensa studioon tuovat Marko “Mörkö” Anttila, Risto Dufva, Ville Nieminen, Ossi Väänänen, Esa Pirnes, Mikko Lehtonen sekä Riku Helenius.

Löydät MM-kisojen alkulohkot, otteluohjelman ja paljon muuta tärkeää tietoa painamalla tästä.

Kuva: Viaplay Group

LUE MYÖS