Ruotsin MM-kisajoukkueeseen huhutun Toronto Maple Leafsin hyökkääjä William Nylanderin tilanne puhuttaa. Pelaajan piti vahvistaa Tre Kronoria Tampereen ja Riikan turnauksessa, mutta häntä ei näy mailla eikä halmeilla.

Ruotsalaismediat ovat aiemmin tosiaan kirjoittaneet pelaajan saapumisesta paikalle, mutta nyt tilanne on kummallinen – varsinkin, kun pakki Timothy Liljegren saapui vaahteranlehtipaitojen NHL-poppoosta.

Aftobladetin eräässä jutussa kerrottiin, ettei NHL:ssä kovia pinnoja latovasta pelaajasta suostuta kertomaan juurikaan mitään. Jutun mukaan NHL:stä kuitenkin oli annettu suostumus pelaajan MM-matkalle.

Nylander niittasi NHL:ssä menneellä kaudella 93 ottelussa tehot 44+53=97.

Tre Kronor pelasi tämän jutun kirjoitushetkekkä Tampereen-lohkon ottelussa Unkaria vastaan. Ruotsi johti peliä 3-1.