Liigan kurinpitodelegaatio otti torstaina käsittelyyn Pelicans-puolustaja Ben Bloodin taklauksen, joka ei miellyttänyt kaikkia Liigan seuraajia.

Kyseisessä tilanteessa Blood hyppäsi polvin maassa makaavan Eemeli Suomen selän päälle. Ilves-hyökkääjä ei loukkaantunut tilanteessa.

Sosiaalisessa mediassa moni koki tempun olleen niin pieni, ettei sen olisi pitänyt mennä lainkaan kurinpidon käsittelyyn. Voit lukea alta, miten ihmiset reagoivat uutiseen.

– Vittu te olette ihan pihalla! Herätys!!! Aina saa hävetä.

– Tämän pitäisi olla miesten SM-liigan jääkiekkopeliä?

– Onko siellä Pendo taas itkenyt tuomarilinjasta, kun pitää etsimällä etsiä jotain, mistä voi antaa Pelsu pelaajalle pelikieltoa. Tuo nykyinen tilannehuone on täysi vitsi.

– Nyt vxttu oikeesti hei. Jos medianäkyvyys olis parempaa, näille kurinpito hommille naurais koko kiekkomaailma. Tuo teidän tilannehuone on täys vitsi.

– Eihän tästä oikeesti kuuluisi antaa mitään, mutta yksi huili peli tulee. Syynä kaks kertaa putkeen tutkintaan ja ilves.

– Yrittäkää nyt edes. Eihän tuolla uskalla kukaan kohta enää pelata, kun joka tilanteesta riski joutua palkattomalle.

– Vittu tää on jo säälittävää. Pitäskö samantien keskeyttää välierät ja aloittaa Tampereen finaalit?

– Antakaa poikien pelata. Tilannehuone joutaisi kesälaitumelle, Twitterissä kirjoitettiin.

Liiga

@smliiga
Tilannehuone on tarkastanut torstain #Ilves#PelicansFi-ottelusta tilanteen ajassa 58.37, jossa Pelicansin Ben Blood taklaa jäässä olevaa Ilveksen Eemeli Suomea polvella selkään.

➡️ Tilanne etenee #Liiga'n kurinpitodelegaation käsittelyyn.