Chicago Blackhawksia koko NHL-uransa ajan edustanut ja seuran kolmeen Stanley Cupin voittoon johdattanut tähtikaksikko Patrick Kane ja Jonathan Toews on jäämässä uudelleenrakennuksen keskellä olevaan seuraan ainakin loppukaudeksi.

Näin väittää paikallisen Barstool Sportsin toimittaja Ryan Brandell. Miehen mukaan kaksikko ei ole näillä näkymin luopumassa sopimuksiinsa kirjatuista siirrot estävistä pykälistä.

– Kanea ei tulla kauppaamaan. Toewsia ei tulla kauppaamaan. Voit julkaista asian, Brandell täräyttää.

– Minulle on kerrottu, että Kane on aktiivisesti blokannut kaikki treiditarjoukset. Uskon, että hän tulee pelaamaan täällä myös ensi kaudella. Uskon myös, että Toews ei tule jatkamaan joukkueessa (ensi kaudella), Brandell jatkaa.

Molempien pitkät sopimukset Blackhawsin kanssa umpeutuvat tähän kauteen.