Edmonton Oilersin supertähti Evander Kanea odottaa pitkä tauko peleistä. Oilers kertoi keskiviikkoiltana, että pelottavalla tavalla loukkaantunut Kane joutuu arviolta 3-4 kuukauden sairauslomalle.

Kanen ranne aukesi Oilersin edellisottelussa Tampa Bay Lightningia vastaan. Kane kaatui jään pintaan, minkä jälkeen Tampa-hyökkääjä Patrick Maroonin luistin viilsi hänen ranteensa auki. Heti tilanteen älyttyään Kane lähti nopeasti kohti vaihtoaitiota, jossa hän sai ensiapua. Näet videon tilanteesta täältä.

Ennen loukkaantumistaan Kane ehti pelaamaan tällä kaudella 14 ottelua tehopistein 5+8=13. Kanen loukkaantuminen on iso takaisku niin miehelle itselleen kuin koko Oilersin joukkueellekin.

Edmonton Oilers

@EdmontonOilers
#Oilers forward Evander Kane has been placed on LTIR & is expected to miss 3-4 months. Mattias Janmark & Klim Kostin have been recalled from the @Condors. We wish Evander the best in his recovery process.