Nazem Kadrin seuraavaa NHL-sopimusta on odoteltu jo pitkään. Ennen vapaiden markkinoiden avautumista Kadria pidettiin markkinoiden kuumimpana nimenä. Moni asiantuntija onkin yllättynyt, ettei tehokas sentteri ole vieläkään liikahtanut.

The Athleticin toimittaja Thomas Drance paljastaa, että Kadri on todellisuudessa jo sorvannut uuden sopimuksen. Drancen mukaan sentteri on tehnyt diilin New York Islandersin kanssa, mutta valmista sopimusta pidetään toistaiseksi pöytälaatikossa.

Syyt tähän ovat selvät. Islandersin pitää tehdä tilaa palkkakattoonsa. Seuran johto ei halua muiden joukkueiden tietävän, että Islanders yrittää hieroa vaihtokauppoja pakon edessä, jotta muut joukkueet eivät saa vipuvartta neuvotteluihin.

Kadri oli viime kaudella yksi Coloradon tehokkaimmista hyökkääjistä. Hän nakutti runkosarjan 71 ottelussa tehot 28+59=87. Pudotuspeleissä hän puolestaan iski 16 otteluun tehot 7+8=15.