Muistitko? NHL:n pudotuspelit tänään ilmaiseksi tv:ssä – luvassa kaksi todellista huippuottelua

© Kuva: Getty Images

Kiekkojännärit saavat nauttia sunnuntai-iltana MM-kisahuuman välissä kahdesta NHL:n pudotuspelien huippuottelusta, kun Yle näyttää kaksi toisen playoff-kierroksen prime time -ottelua peräkkäin.

NHL-ilta käynnistyy TV2:n puolella kello 20.15 todellisella huippuottelulla Tampa Bay Lightning-Florida Panthers. Aleksander Barkovin, Anton Lundellin, Eetu Luostarisen ja Markus Nutivaaran edustaman Panthersin kannalta kyseessä on runkosarjavoittajan kauden tärkein ottelu, sillä kaksi peräkkäistä mestaruutta voittanut Lightning vei nimiinsä molemmat Panthersin kotona pelatut sarjan avausottelut. Panthersin suomalaisista askissa ovat sunnuntaina ainoastaan Barkov ja Luostarinen.

Illan toisessa, kello 22.30 alkavassa kamppailussa kohtaavat Kaapo Kakon New York Rangers sekä Carolina Hurricanes, johon suomalaisväriä tuovat Sebastian Aho, Teuvo Teräväinen sekä Antti Raanta. Hurricanes voitti molemmat sarjan avanneet kotiottelunsa ja johtaa sarjaa voitoin 2-0.