Liiga-seura tiedottaa: jakaa ilmaislippuja jääkiekon MM-kisoihin!

© Kuva: Getty Images

Jääkiekon MM-kisoissa liput eivät ole menneet kuumille kiville muihin kuin isäntämaa Suomen otteluihin.

Moniin MM-otteluihin löytyy yhä valtavasti vapaita istumapaikkoja. Lippuja pystyy hankkimaan myös isoin alennuksin useisiin peleihin.

Tällä hetkellä Liiga-seura JYP jakaa puolestaan lauantain Norja-Tshekki-otteluun lippuja ilmaiseksi. Jyväskyläläisseura tiedottaa, että jaossa 46 kappaletta ilmaislippuja. Yksi henkilö saa hakea maksimissaan neljä lippuja.

– Saimme juuri toimistollemme 46 ottelulippua huomiseen Norja-Tsekki MM-otteluun Tampereen Nokia Areenalle. Voit tulla hakemaan lippuja ilmaiseksi JYPin toimistolta (Puistokatu 21). Toimistomme on avoinna tänään klo 16:00 asti, JYP tiedottaa Twitterissä.