Kanada voitti Ruotsin MM-kisojen puolivälieräottelussa torstaina jatkoajan jälkeen loppulukemin 4-3. Näin ollen Kanada etenee välieriin ja Ruotsin turnaus päättyy tähän.

Ruotsi oli ottelussa jo hyvissä asemissa. Se johti kahden erän jälkeen peliä 3-0 Carl Klingbergin, William Nylanderin sekä Max Fribergin maaleilla. Sitten tapahtuikin karu sulaminen.

Kanada nousi ottelun päätöserässä komeasti tasoihin. Ryan Graves avasi Kanadan maalihanat erän alussa. Kaksi viimeistä osumaa syntyi puolestaan kahden viimeisen minuutin aikana. Niistä vastasivat Pierre-Luc Dubois sekä Mathew Barzal.

Jatkoajan alussa Nylander otti kaksiminuuttisen kampituksesta. Kanada tarvitsi ylivoima-aikaa ainoastaan 18 sekuntia, kunnes Drake Batherson päätti ottelun joukkueen voittoon.

MM-kisakeskustelu käy todella kuumana! Liity tästä Facebook-ryhmään Jääkiekon MM-kisat 2022.