NHL-supertähti vihjaa: haluaa Mikko Rantasen seurakaveriksi? ”Se on hauska joukkue seurata”

© Kuva: Getty Images

NHL:n siirtomarkkinat ovat lämpenemään päin, minkä vuoksi varsinkin siirtohuhuissa pyörivien supertähtien kommentteja syynätään nyt isolla suurennuslasilla.

Chicago Blackhawksin pitkäaikainen supertähti ja kolminkertainen Stanley Cup -voittaja Patrick Kane on nyt noussut uusimpana nimenä mukaan huhulistalle. Kane ainakin vihjaa Chicago Sun Timesille, missä seurassa pelaisi todennäköisesti mieluiten – mikäli seura jossain vaiheessa vaihtuu.

Kane kehaisee viihdyttävästä pelitavasta tunnettua lännen kärkijoukkue Colorado Avalanchea tavalla, mikä nosti välittömästi esiin spekulaatiot amerikkalaiskonkarin halusta pelata Nathan MacKinnonin ja Mikko Rantasen tähdittämässä Avs-hyökkäyksessä.

– Se (Avalanchen pelitapa) näyttää hauskalta tavalta pelata. Ehkä joitakin vuosia sitten pidit tuota itsestäänselvyytenä, Kane muistelee Blackhawksin kulta-aikoja 2010-luvulla.

– Olen katsonut heidän pelejään melko paljonkin. Sitä joukkuetta on hauska seurata. Heidän puolustajansa pintsaavat (ajavat vastaan) vahvasti ja kaikki neljä kentällistä luistelevat erittäin hyvin, Kane näkee.

Kanen on aiemmin kerrottu kuuluvan Blackhawksin kolmen koskemattoman pelaajan joukkoon yhdessä Jonathan Toewsin ja Seth Jonesin kanssa. 33-vuotiaan taiturin nykyinen sopimus umpeutuu kesällä 2023.

SUOMI-RUOTSI – RAHAN TAKOMINEN LEIJONILLA JATKUU!
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ VIHJE