Juuse Sarokselta mieletön näytös – otti kiinni lähes kaiken!

© Kuva: Getty Images

Nashville Predators kaatoi Chicago Blackhawksin lukemin 6-1 lauantai-illan ottelussa Suomen aikaa.

Yksi joukkueen suurimpia sankareita oli 26-vuotias suomalaisvahti Juuse Saros. Hän kirjautti ottelussa peräti 37 torjuntaa ja päästi vain yhden kiekon selkänsä taakse. Hänet valittiin lopulta myöskin ottelun kakkostähdeksi.

Saroksella on käynnissä loistokas kausi Predatorsin maalilla. 26 ottelun jälkeen miehen torjuntaprosentti on komea 92,5% ja päästettyjen maalien keskiarvo näyttää lukemaa 2,24. Hän on tähän mennessä napsinut 16 voittoa ja pelannut myös kaksi nollapeliä.

Predatorsin suomalaishyökkääjät Mikael Granlund ja Eeli Tolvanen jäivät ottelussa tehoitta. Blackhawksin Henrik Borgström sai syöttöpisteen joukkueensa ainoaan maaliin.