Venäjän kisajoukkue alle 20-vuotiaiden MM-turnaukseen julki – kolme superlupausta tylysti rannalle

© Kuva: Getty Images

Venäjän on julkistanut kokoonpanonsa tapaninpäivänä Kanadassa käynnistyviin alle 20-vuotiaiden MM-kisoihin.

Kaikkein yllättävimpiin kisakoneesta putoajiin lukeutuvat ensi kesän NHL-varaustilaisuuden yhtenä kärkinimistä pidettävä 17-vuotias hyökkääjä Ivan Miroshnitsenko, Calgary Flamesin 2. kierroksen varaus, 19-vuotias puolustaja Yan Kuznetsov sekä Vegas Golden Knightsin 2. kierroksen varaus, niin ikään 19-vuotias puolustaja Daniil Chayka.

Venäjän U20-kisajoukkue:

Maalivahdit:
Jaroslav Askarov (SKA), Jegor Guskov (Lokomotiv), Maksim Motorigin (CSK VVS).

Puolustajat:
Vladimir Grudinin (CSKA), Kirill Kirsanov, Arseni Koromislov, Nikita Smirnov (all SKA), Shakir Mukhamadullin (Salavat Yulaev), Nikita Novikov (Dynamo), Jegor Savikov (Spartak), Kirill Steklov (Vitjaz).

Hyökkääjät:
Ivan Didkovsky (Dynamo Moscow), Nikita Guslistov (Severstal), Ivan Zinchenko (Vitjaz), Dmitri Zlodeev, Vasili Ponomarov (Spartak), Semyon Demidov, Matvei Mitshkov, Fedor Svechkov, Kirill Tankov, Marat Khusnutdinov, Nikita Chibrikov (SKA), Alexander Pashin (Salavat Yulaev), Pavel Tyutnev (Lokomotiv), Danila Yurov (Metallurg Magnitogorsk).