CHL-kausi jatkui tiistaina alkulohkon otteluiden merkeissä. Kolme suomalaisseuraa nähtiin kaukaloissa illan kierroksella.

TPS nappasi CHL-kauden avausvoittonsa, kun se kaatoi kotonaan Växjö Lakersin lukemin 3-1. Joukkueen sankarina hääri 20-vuotias Aarne Intonen, joka teki kaksi maalia. Eetu Liukas viimeisteli loppulukemat tyhjiin. Hävittyään ensimmäiset neljä otteluaan TPS on menettänyt jo mahdollisuutensa jatkopeleihin.

HIFK sen sijaan joutui kärsimään kotonaan 2-3-tappion Frölundalle, joka on hallinnut koko CHL:ää voittamalla mestaruuden jo neljä kertaa. HIFK:n maalintekijöinä kunnostautuivat Micke-Max Åsten sekä Jordan Schmaltz. Frölundalta osui kahdesti ruotsalaishyökkääjä Patrik Carlsson, joka pelasi HIFK:ssa kaudella 2017-18.

Tappara puolestaan sai tylysti pataansa Ruotsissa häviten Skellefteålle lukemin 6-1. Ruotsalaisjoukkue tykitti kaikki maalinsa jo ennen ottelun puolta väliä, minkä jälkeen Christian Heljanko poistui vaihdon puolelle ja Kari Piiroinen vartioi veräjää loppuajan. Joakim Lindström teki ottelussa pisteet 3+1. Tapparan ainokaisesta vastasi Patrik Virta.

HIFK on tällä hetkellä lohkonsa kolmonen. Jatkopaikka on mahdollinen, mutta se ei ole enää omissa käsissä. Tappara oli voittanut edelliset neljä otteluaan ja johtaa edelleen lohkoaan. Sen paikka jatkopeleissä on puolestaan varmistunut.