NHL:n suomalaishyökkääjän tähtisentteri telottiin lasarettiin – tekijä sai vastata tappelulla

© Kuva: Getty Images

NHL:n keskiviikkoyö taittui New Jersey Devilsin näkökulmasta kaksijakoisesti. Joukkue kaatoi Seattle Krakenin 4-2, mutta yhden syöttöpinnan saalistanut ykkösketjun sentteri Jack Hughes joutui jättämään pelin kesken kovan taklauksen seurauksena.

Taalaliigan uusimman tulokkaan kolmosparin pakki Jeremy Lauzon niittasi NHL:n ykkösvarauksen seinälle avauserän lopulla niin, että ykkösketjussa Janne Kuokkasen ja Jegor Sharagovitsin sentterinä pelaava tähti loukkaantui pitäen kättään tai ylävartaloaan. Hän marssi niputuksen jälkeen koppiin, onneksi omin avuin.

– Hänen tilaansa arvioidaan huomenna, ja katsotaan tilanne sitten uudestaan. Minullakin on ollut olkapäävammoja ja kun käsi on tuossa asenossa, jotain pahaa voi tapahtua, Devils-luotsi Lindy Ruff sanoi taalaliigan nettisivuilla.

– Hänen tilaansa tutkitaan siis päivä kerrallaan.

New Jerseyn Mason Geertsen ei odottanut päivääkään, vaan pisti toisessa erässä valssiksi Lauzonin kanssa. Tuomarien hidastama sirkus jäi vaisuksi, mutta Devils-pelaaja kykeni jakamaan muutamia iskuja Seattle-pelaajan käkättimeen.

Hughes on tehnyt tämän kauden kahdessa pelissä tehot 2+1. Suomalaiset muistavat tähden kesän 2019 ykkösvarauksen lisäksi viime kaudelta, jolloin tämän sekä Kuokkasen ja Sharangovitsin loistava ja tehokas yhteispeli oli Devilsin harvoja ilonaiheita koko sesongin mittapuulla.

Yön koitoksessa Kuokkanen ja toinen pohjoisen poika, Krakenin Joonas Donskoi jäivät pisteittä.

LUE KESKIVIIKKOAAMUN NHL-JUTUISTA MYÖS:
“Suorittamisen ja sitoutumisen puutetta” – NHL:n “suomalaisjoukkue” täysin ulapalla, nolla pistettä ja kauhea maaliero kertovat kaiken

Voi pojat sentään: Anton Lundellille NHL-uran avausmaali ja -syöttö – nousi lisäksi jo nyt Aleksander Barkovin ohi joukkueen kärjeksi mairittelevassa kategoriassa

Taas tehoilta – Jesse Puljujärvi nousi jo kärkikymmenikköön koko NHL:n pistepörssissä!

Kauhea ottelu: Mikko Rantaselle ja Nathan MacKinnonille aivan järkyttävät lukemat tehotilastoihin tappiossa – “En ole paniikissa”

LEIJONAT PUREE JENKKIÄ MATKALLA KULTAAN! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️